发烧论坛

发新话题 回复该主题

hongkong兄,Thank you very much! [复制链接]

XLO.已经购入,正在狂煲,系统改善很大。THANKS!相信煲透之后,会有更大的惊喜:)

得!无问题,你下次上来就通知声我啦!带梭蕉上来得啦!哈哈~!

TARGET 在 2003-1-5 20:19:32 发表的内容
XLO.已经购入,正在狂煲,系统改善很大。THANKS!相信煲透之后,会有更大的惊喜:)

在哪里买的?几多钱!请帮下手!!!

willson 在 2003-2-25 14:10:00 发表的内容
hongkong你几时在上来“毒”害我呀!是就快D啦!!!

我上次打電話給你的時候我忘記了我今個星期六出外旅行呀, 所以你開學前我上不到來啦.
我三月後才上來啦, 到時買些手信給你啦~

hongkong兄已经引渡了不少网友步入玩线之路,本人是受“害”人之一,希望hongkong再接再厉“毒”害更多的网友!呵呵~!

Willson 在 2003-2-25 11:52:05 发表的内容
hongkong兄已经引渡了不少网友步入玩线之路,本人是受“害”人之一,希望hongkong再接再厉“毒”害更多的网友!呵呵~!

嘩~~ Willson哥, 不是我"毒”害你喎, 你爸媽都支持你換線喎...... 還記得你爸爸對你說"套野D聲好暗唔夠整齊"這些說話咩?? 哈哈~~
我只是幫你和你爸媽想個辦法, 報答你們給我留宿之恩.

鸿 在 2003-2-25 11:19:58 发表的内容
TARGET 在 2003-1-5 20:19:32 发表的内容

在哪里买的?几多钱!请帮下手!!!?

?

鸿 在 2003-2-25 20:26:35 发表的内容
鸿 在 2003-2-25 11:19:58 发表的内容

在哪里买的?几多钱!请帮下手!!!?

?

大家帮手寻下TARGET!!!!

hongkong你几时在上来“毒”害我呀!是就快D啦!!!

Willson 在 2003-2-25 14:15:56 发表的内容
得!无问题,你下次上来就通知声我啦!带梭蕉上来得啦!哈哈~!

我又唔會帶梭蕉上来咁寒酸0既, 我睇下當地有D咩特產好食0既買俾你同你爸媽食啦.
仲有, 终於打完online game啦?? 哈哈

得啦, 不用客氣
发新话题 回复该主题